Európai Diáksport napja 2019.09.29.

A 2019/2020. tanévben is nagyon készültünk az Európai Diáksport napjára a gyerekekkel és pedagógusokkal egyaránt. Hagyománnyá vált intézményünkben, hogy a szeptemberi hónapot ezzel a nappal zárjuk le.

Programjaink:

-      A 2019 m futást 1 - 8. évfolyamig minden tanulónk teljesítette. A legjobb, illetve a leggyorsabb futóink évfolyamonként oklevelet kaptak.

-      A felső tagozatos diákjaink sportbemutatón vehettek részt. Az Ashihara karate bemutató hatalmas sikert aratott a gyerekeknél. A bemutató után tudtak együtt mozogni valamint beszélgetni a sportolókkal. Beszámoltak tanulóinknak a sikereikről, eredményeikről, valamint a sport által megkövetelt áldozatokról. Ami még inkább hitelessé tette ezt a bemutatót, beszélgetést, hogy a sportolók edzője iskolánk régi diákja volt. Több tanulónknak példa lett az edző és elhatározták, hogy kitartóbbak lesznek, hogy ők is a sportban érjenek el sikereket.

-      Az alsó tagozat kidobóval zárta a napot. Minden gyerek önfeledten átadta magát a játék élményének. Jó volt látni a lelkesedést, játékszenvedélyt a szemükben. Hatalmas motiváció volt a gyerekeknek, hogy a testnevelést oktató tanítók is velük együtt játszottak.

Nagy izgalommal várjuk jövőre is az Európai Diáksport napját, hatalmas élmény egy ilyen megmozdulás részese lenni.

 Képek a galériában

Smiley face