Tájékoztató a 2022/23.tanév nyári SZÜNIDEI ÉTKEZTETÉS

II. Tájékoztató a 2023/2024. tanévre történő általános iskolai beiratkozásról

TÁJÉKOZTATÓ 1.osztályosok beíratása a 2023/2024. tanévre

Tájékoztató a 2022/23.tanév Tavaszi SZÜNIDEI ÉTKEZTETÉS

Aktív Iskola leszünk!!!

Iskolánk

Tanév rendje

Az első tanítási nap 2022. szeptember 1., szerda, az utolsó tanítási nap 2023. június 15., csötörtök.

Bázisiskola

Advent Angyalai Rajzpályázat

Ünnepeljünk!

A jelen tanulója, a jövő mestere 2021. szakmai verseny és bemutató

A jelen tanulója, a jövő mestere 2021. szakmai verseny és bemutató

A program lehetőséget kínált 7. és 8. osztályos tanulóinknak arra, hogy a pályaválasztás előtt kedvet kapjanak a kereskedő-, pincér-, szakács- és cukrászszakmákhoz, másrészt fontos megmérettetést láthattunk a középiskolás tehetséges tanulók részéről, akik versenykörülmények között mutatták be eddig megszerzett tudásukat a bíráknak és nekünk, látogatóknak is.

Látványos bemutatókat nézhettünk meg, például flambírozást, amit egyik 7. osztályos lány tanulónk maga is kipróbálhatott, a cukrász és szakács tanulók által készített versenyműveket és azok elkészítésének néhány lépését is megfigyelhettük. Koktélokat és flambírozott, pármai sonkás falatkákat kóstolhattunk.

Cukrász tanulók vezetésével marcipánból tortadíszeket készíthettek a gyerekek, zöldség és gyümölcsfaragó művésszel beszélgethettek, figyelhettél munka közben.

A program egy órája alatt sok érdekességet láthattak a gyerekek, a résztvevő középiskolák tanáraival és diákjaival beszélgethettek az iskolai felvételikről, elvárásokról, továbbtanulási lehetőségekről. Többen kedvet kaptak a látott szakmákhoz, a pályaválasztáshoz pedig ötleteket. Köszönjük a lehetőséget a látogatásra!

A 7-8. osztályok tanulói, Zsuzsa néni és Gabi néni

Az eseményen készült képek a Galériában megtekinthetők

 

 

Eseménynaptár