Gyöngybetűk Szépíróverseny: eredményhirdetés

Iskolánk

Aktív Iskola lettünk!!!

Tanév rendje

Az első tanítási nap 2023. szeptember 1., péntek, az utolsó tanítási nap 2024. június 21. péntek 

Bázisiskola

KOMPLEX NAP VOLT A KOSSUTHBAN

KOMPLEX NAP

 

Október 18-án, szerdán, egy csodás napot töltöttünk együtt a gyerekekkel az iskolában. A Győri Kossuth Lajos Általános Iskola Komplex Napot tartott. Feléledt a múlt idők iskolája, a palatáblával és a karikahajtással, közösen révedeztünk tanulóinkkal azon, vajon hogy telhettek napjaik a kossuthos diákoknak a századfordulón, és az ezredforduló tájékán? Elkészítettük a régi elemi iskola makettjét, miközben arról beszélgettünk, vajon mi került régen a diáktarisznyába, és ma, mi lesz az ebéd? Délután időutazást éltünk át az iskola belső udvarán, a régi iskolai udvari játékok között, míg a tornateremben már a modern iskola csapatjátékában küzdöttek meg a felsős diákok "Az iskola legjobb röpicsapata" kupáért. A napot egy nagy iskolai élő társasjátékkal zártuk, ahol a nap közben szerzett ismeretket rögzíthették a gyerekek, miközben sok nevetéssel kísérve, válaszoltak a játékvezető kérdéseire. A vidám napot cukorkaeső zárta a gyerekek nagy örömére!

További képek a Galériában tekinthetők meg

Kossuth Lajos

Ez egy régóta elfogadott tény, miszerint egy olvasót zavarja az olvasható szöveg miközben a szöveg elrendezését nézi. A Lorem Ipsum használatának lényege, hogy többé-kevésbé rendezettebb betûket tartalmaz, ellentétben a Tartalom helye, Tartalom helye-féle megoldással. Sok desktop szerkesztõ és weboldal szerkesztõ használja a Lorem Ipsum-ot mint alapbeállítású szövegmodellt, és egy keresés a lorem ipsum-ra sok félkész weboldalt fog eredményezni.

Bővebben >

Bemutatkozunk

A Lorem Ipsum részleteinek sok változata elérhetõ, de a legtöbbet megváltoztatták egy kis humorral és véletlenszerûen kiválasztott szavakkal, amik kicsit sem teszik értelmessé. Ha használni készülsz a Lorem Ipsumot, biztosnak kell lenned abban, hogy semmi kínos sincs elrejtve a szöveg közepén. Az összes internetes Lorem Ipsum készítõ igyekszik elõre beállított részleteket ismételni a szükséges mennyiségben, ezzel téve az internet egyetlen igazi Lorem Ipsum generátorává ezt az oldalt.

Tovább >

Eseménynaptár