Mezőgazdasági Múzeum – Rejtelmes rengeteg 2021. december 1.

Mezőgazdasági Múzeum – Rejtelmes rengeteg

2021. december 1.

 

December elején ismét Budapestre utazhattak azok a diákok, akik szorgalmas munkával elég aranyat gyűjtöttek ahhoz, hogy ismét egy izgalmas és érdekes programon vehessenek részt. Huszonöt 4-8. évfolyamos diák élt is a lehetőséggel.

A kirándulásra természetesen most is vonattal utaztunk. Budapesten először a kettes metróvonalon, majd a kis földalattin is utaztunk, hogy elérjük célunkat, a Vajdahunyad várában található múzeumot. A metrózás és a múzeum épülete egyaránt nagy élményt jelentett a Budapestre most először kirándulók számára. Nagyon örültünk, hogy a Mezőgazdasági Múzeum ismét egy izgalmas interaktív kiállítással készült. A Rejtelmes rengeteg cím nagyon hívogató volt számunkra. Megérkezéskor csapatokat alkottunk és a kapott gyűjtőfüzettel a kezünkben indultunk a szokásos felfedező útra. Az állomásokon nagyon sok érdekességet tudtunk meg az erdőről és a benne élő erdei állatokról és növényekről.

A múzeumi programot egy kis lazulás követte: az ország elsőként megnyitott McDonald’s éttermében ebédeltünk Budapest belvárosában.

Köszönjük a szép kirándulást!

A kiránduláson résztvevő diákok és a kísérő tanárok:

Judit néni, Marcsi néni és Rita néni