TANÉVZÁRÓ!!

NYÁRI VEZETŐI ÜGYELETI NAPOK

Tájékoztató a 2024 nyári szünidei gyermekétkeztetésről

Iskolánk

Aktív Iskola lettünk!!!

Bázisiskola

A jelen tanulója, a jövő mestere 2021. szakmai verseny és bemutató

A jelen tanulója, a jövő mestere 2021. szakmai verseny és bemutató

A program lehetőséget kínált 7. és 8. osztályos tanulóinknak arra, hogy a pályaválasztás előtt kedvet kapjanak a kereskedő-, pincér-, szakács- és cukrászszakmákhoz, másrészt fontos megmérettetést láthattunk a középiskolás tehetséges tanulók részéről, akik versenykörülmények között mutatták be eddig megszerzett tudásukat a bíráknak és nekünk, látogatóknak is.

Látványos bemutatókat nézhettünk meg, például flambírozást, amit egyik 7. osztályos lány tanulónk maga is kipróbálhatott, a cukrász és szakács tanulók által készített versenyműveket és azok elkészítésének néhány lépését is megfigyelhettük. Koktélokat és flambírozott, pármai sonkás falatkákat kóstolhattunk.

Cukrász tanulók vezetésével marcipánból tortadíszeket készíthettek a gyerekek, zöldség és gyümölcsfaragó művésszel beszélgethettek, figyelhettél munka közben.

A program egy órája alatt sok érdekességet láthattak a gyerekek, a résztvevő középiskolák tanáraival és diákjaival beszélgethettek az iskolai felvételikről, elvárásokról, továbbtanulási lehetőségekről. Többen kedvet kaptak a látott szakmákhoz, a pályaválasztáshoz pedig ötleteket. Köszönjük a lehetőséget a látogatásra!

A 7-8. osztályok tanulói, Zsuzsa néni és Gabi néni

Az eseményen készült képek a Galériában megtekinthetők

Kossuth Lajos

 

Bemutatkozunk

 

Eseménynaptár